Erfjord Phuuulefestivial

Soling på dekkDa er endelig datoen for årets sommerhappening bestemt. Helgen 10.-12. august smeller det i Erfjord. Ta turen om du er du klar for slakk line, luksusbåtcruising, bølgesurfing, pendelhopping, tang- og tarebæsjing, rekespising, øldrikking og det som ellers hører hjemme på en festival. Alle spørsmål kan stilles til festivalsjef Myri på telefon 90179794. Jeg gleder meg!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

9 kommentarer

  1. Godt å se markedsføringskunnskapene dine e på plass. Då tenke eg såklart på bildet brukt i annonsen, hehe :D

  2. Siden Helge er i Nordsjøen tar jeg på meg ansvaret med å svare at alle svenske bruder er hjertelig velkomne!

  3. hehe..Erfjordjente,har gått i klassen med Helge i 9år:)
    alle som e på facebook må joine ERFJORD gruppa:)

  4. Godt å se du reklamerer for årets store erfjordfestival Anders! Håper på mye leik, rølp og galskap! grattis med 2. plassen på SFJ! Therese: Er bare å stille opp det! Vi snakkes på Erfjord festival/phuuulefestival(kalle d det så komme smelli og:-) 07!

Kommentarer er stengt.