Stryn

BodyrocksuitsI uke 22 var Negeren, Dokkulf, Girlsn fra Åndalsnes, samt resten av frikjøringsnorge på Stryn. Til tross for at det tok en uke før de fikk åpnet veien opp til skisenteret var uken tipp topp nonstop. Lange toppturer hver dag og nydelig helg med Stryn Freeline Jam. Har ikke fått lagt inn bildene (PC-en min er på verksted), men heldigvis har Kristine tatt initiativ og lagt ut bilder på girlsn.com. Sjekk dem ut.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Da dar såg jo berre heilt fantastisk ut. No e da jo meldt kaldare i nordnorge, so muligheitene for å få køyra på ski her oppe ligg dar forsatt. Vist ikkje trangen etter penga er alt for stor, so blir da nok tur på ski for meg og.

Kommentarer er stengt.