Storkos

I helgen har jeg vært i to 30-årsfeiringer. Peders og Lars Fredriks. Det har vært kjempebra og jeg har kosa meg masse. Faktisk nesten Glugg i hjel.

Så da er dagens lille spørsmål: hva betyr glugg i hjel? Ikke meningen men ordrett. Hvor/Hva kommer uttrykket fra?
Ha en koselig dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

  1. glugg adv, (kanskje av dial glugga ‘velge med omhu’ og besl med gløgg, jf uttr skyte for glugg ‘vrake en frier’) forst: aldeles, kvekk, beint kose seg, le seg g- i hjel. Med andre ord, et forsterkende adverb.

Kommentarer er stengt.