Nytt treningskonsept

Det er jo et hav av såkalte støttemedlemmer til de ulike treningskjedene rundt om kring i det ganske land. De som snart skal begynne å trene. De som hadde en plan men ikke helt kom i gang i år. Listen er lang.

Hva om å lager et treningstilbud til disse? En fin fin hjemmesiden. Masse fin tekst om hvor good det er å trene, positive effekter, veiledning som sier at frukt er sunt osv osv.

Men dette senteret skal ikke tilby noen som helst for for trening. Det skal kun være en plass de kan betale det passive medlemskapet sitt til.

Smart ide? De som ikke helt kom i gang dette tiåret kan fortsatt si at de trener på et senter like mye som tidligere. Eneste som er forandringen er at det er jeg som mottar et månedlig beløp. Her er det ingen geografiske begrensninger å ta hensyn til. I motsettning til alle andre senter.

Forslag til utforming av konsept tas i mot med takk og glede.

Noen som er keen på medlemskap?

Ha en aktiv dag folkens.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

2 kommentarer

  1. Har ikke fastlagt det enda, men vil nok ligge noe lavere enn det tradisjonelle medlemskapet du kjenner fra de etablerte selskapene.

Kommentarer er stengt.