Sick of the Studio

Om jeg gleder meg? Ja! Et ubetinget Ja. Helt siden slutten av 80tallet har jeg ikke klart å holde føttene i ro når Metallica spilles på stereoen. Men aldri tidligere har jeg klart å få med meg en konsert.

Men i dag, den 10. Juli 2007 skjer det jeg har gledet meg helt sjukt til siden jeg 26. februar klokken 09:23 sto med 2 biletter i hånden. I kveld braker det løs på Valle Hovin. Portene åpner klokken 17 og før mine ungdomshelter entrer scenen skal våre norske venner i Turboneger varme opp litt. Både P.C. og jeg blir som små kvisete teenagers igjen.

Jeg har funnet Setlists fra bla Brussel:
Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Ride The Lightning
Disposable Heroes
Welcome Home (Sanitarium)
…And Justice For All
The Memory Remains
The Four Horsemen
Orion
Fade To Black
Master of Puppets
Whiplash
– – – –
Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman
– – – –
Last Caress
Seek and Destroy

Det kommer sikkert til å regne i kveld, men dette kan ikke under noen omstendigheter bli feil.

Ha en heilt sjuk dag med sommerfugler i magen og ha en morgendag med basshue og øresus.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

6 kommentarer

  1. Skubi: Hva i all verden gjorde du på Roskilde hvis du ikke er glad i konserter? Smugrøyka?

    Ping: Full rapport forventes!

  2. Festival er noe litt annet, dessuten var det veldig bra dj/»electronica» program det året. Man trenger ikke røyke i smug på roskilde!

  3. Jeg har også vært på Roskilde og vet at man ikke akkurat trenger å røyke i smug der. Men når man reiser helt til Danmark for å røyke, så blir det liksom litt smugrøyking…

  4. Jeg må bare få si at jeg er for røykeloven og at jeg ikke dro til danmark for å røyke.

Kommentarer er stengt.