Valle Hovin og Metallica

30.jpgRegnet uteble (nesten helt), og det ble en konsertopplevelse av de sjeldne. At gutta begynner å dra på åra merket hvertfall ikke jeg mye til. Makan! I dag har jeg både såre føtter og sår hals. Jeg kom meg helt forran og sto ca 15 meter fra scenen nesten midt på. Det jeg husker best fra konserten er nok Battery, Seek and destroy, Enter Sandman, allsang og utallige kvisete teenagers, mange av dem ikke engang født da jeg begynte å høre på Metallica.

james.jpgHadde jeg vært en av terningkasterene i tabloidpressen ville jeg gitt en klar 5’er. Det eneste jeg synes var litt skuffende, var gitarriffene på Whiplash, som ble en smule overdøvet av bass og trommer. Ellers var alt akkurat slik jeg hadde håpet det skulle være.

Ha en dag ikke helt uten øresus, hes stemme og Metallica spillende på Winampen.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

  1. Akkurat kommet tilbake til Stavanger etter konserten i går. Dette var sjette gang jeg så dem og som vanlig leverer Metallica langt over godkjent. Jeg er ingen stor tilhenger av stadionkonserter, men Metallica er et av få band som mestrer det også. Jeg ser allerede frem mot ny turnè etter albumet.

Kommentarer er stengt.