iPod shuffle selges!

galleryinhand20070130.jpgJeg selger følgende herlighet for 400 kjappe. Første mann til mølla! Spilleren er ubrukt, og med original embalasje. Fargen er rosa, som på bildet.

iPod shuffle på 1 GB gjør det mulig å bære med seg opptil 240 sanger. Fest den til ermet. Eller til jakkeslaget. Eller til beltet. Musikklipsen iPod shuffle er som et jakkemerke som viser at du er interessert i musikk.

Du vet hva som sies om små ting og store gleder. Denne spilleren er kun 4,1 cm lang, den veier omtrent 15 gram og har plass til 240 sanger. Da snakker vi om mikroskopiske enheter og kolossale gleder. Spesielt når du kan spille musikk i opptil 12 timer i strekk.

Fest den til bukselomma. Fest den til vesken. Du kan bruke klipsen på iPod shuffle for å feste den hvor som helst, slik at du har tilgang til musikken din når som helst. Utformingen i sølv, rosa, grønn, blå eller oransje gjør at iPod shuffle passer til absolutt alt. Spill musikk hvor som helst med denne oppsiktsvekkende musikkspilleren.

Tekst og bilder: apple.com/no

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.