Hafjell

Anders gir gass på HafjellJa, jeg lever. Gir lite livstegn fra meg om dagen. Grunnen er såre enkel – jeg har idiotmye å gjøre. Det går i ett fra seks om morningen til elleve om kvelden. Jobber overtid nesten hver dag, og om kvelden er det treningsfokus. Nå er det under ett år til Norseman, noe jeg tenker fælt mye på. Neste lørdag er det Stavanger Marathon, og jeg gleder meg faktisk. Hvor sykt er ikke det? Heldigvis lever jeg fortsatt etter utsagnet «man må leve, ikke bare streve». Blant annet var jeg i Hafjell i helgen sammen med Torbjørn. Utforsykling er en het farsott om dagen, og jeg begynner å bli rimelig bitt av basillen. Synd det er så sykt dyrt, og at ikke Tjøromfjellet er tilpasset den slags enda. En mer utfyllende rapport om helgen kommer dessverre ikke, men kanskje vil dere få se noen bilder en gang i fremtiden. Selv om jeg blir dårligere og dårligere til å holde kontakten med dere der ute betyr ikke det at jeg ikke er interessert i hva resten av gjengen bedriver med. Og jeg er sikkert ikke den eneste. Gi lyd for faen!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Ser du har hatt progresjon siden sist, najs! Hvordan likte du mongisen?
    PS. syns du skal spørre Dokka om du kan få den hjelmen, den er jo helt deg;)

  2. Mongisen er bra. Jeg merker ikke så stor forskjell på syklene egentlig. Det er ikke akkurat der begrensningen ligger! Vi får diskutere litt med Dokka i helgen :)

Kommentarer er stengt.