Livsstatus

Hola. Hva skjer i livet mitt? Jo, nå skal dere høre. Først av alt skal jeg skifte reir. Fra i vinter av har jeg bodd sammen med nullproblem-gutta i Oalsgata. Fin gjeng og knallbra hus, men jeg ønsker å bo i Stavanger. Derfor skal jeg flytte sammen med Skubi og Girlsn-jentene Gøril og Kristine til Våland. På jobb går det som det suser, nesten over stokker og stein. Akkurat nå er det litt for mye, og jeg har nesten mistet fotfeste. I tillegg er jeg fortsatt student, og er oppmeldt til to eksamener i Bergen før jul. Det blir knallhardt! Trening går bra, men jeg klarer ikke den treningsmengden jeg ønsker. Så har jeg fått meg ny kjerre! Flunk ny VW Transporter. Har dessverre ikke bilder, men det kommer kanskje ettersom den skal bli med til Fonna til helgen.

God helg!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Ikke Syncro. Tror ikke det heter det lengre. 4Motion er vel alternativet nå til dags. Fonna har fortsatt åpent. Nå sitter Tungå og jeg på Folgefonn Gjestetun. Bra drit.

Kommentarer er stengt.