Ny tid..

birkebeiner2.jpgDet er lenge siden jeg har skrevet noe her, så jeg tenkte det var på tide å berette litt om hva som foregår her på østsiden av fjellet.

Først og fremst, det viktigste. Jeg har møtt ei jente :-) Hune heter Guro, og er blid som dagen er lang. (Får håpe humøret ikke følger solrytmen her i nord) Søt og snill er hun også. 26 år og fra Sandefjord. Hun studerer i en liten by som jeg ikke kan navnet på men som jeg kaller Raddis Krakow og som ligger i Sjekkia. Mye tyder på at det kan bli noen utenlandsturer på meg i høst.. Kanskje kan jeg få prøvd den sagnomsuste Absinthen..

Nok om det. Som bildet (så vidt) viser, så var jeg med på Birken forrige helg. 91 km med oppoverbakke. 91 km stemmer hvertfall, og det føltes som om det var oppover hele veien. 5:14 er ikke akkurat noen knalltid, men jeg har hvertfall forbedringspotensiale :-) Den regnfulle sommeren gjorde at det ikke ble så mye sykling som det burde ha blitt, men nå vet jeg hvertfall at jeg må trene mer før neste års konkuranse, for det er ikke noe gøy å føle seg tom for krutt og se at det er 45 km igjen..

Utenom det er det ikke så mye å fortelle om. I hvertfall ikke som jeg kommer på i åyeblikket. Treningen fortsetter, og jeg håper på en snørik vinter, slik at jeg kan få mange mil i beina på ski. I dag var det gørrkaldt på vei til jobb og jeg kjenner at jeg gleder meg til vinteren. Det er fremdeles August, men lengselen har begynt å komme likevel.

Til helgen skal jeg på Cowboy og indianerfest, og det regner jeg med skal bli en schläger med dueller og lassokasting og alt som livet på prærien innebærer..

Ha en flott dag alle sammen.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

6 kommentarer

  1. Dette ser jo lovende ut. Jeg håper nedbørsmengden som har vært i sommer holder seg når det bare er så vidt at kvikksølvet viser på stokken. Da blir det stas.

  2. Hadde det ikke vært for at hun var norsk så kunne det minnet litt om sånn postordregreier:-) Kjipt at hun studerer utenlands da!

    Gøy at du har blitt hekta på sykling. Jeg har kjøpt meg reser igjen så kanskje vi kunne tatt en liten treningstur før jeg flytter vestover. En tur på sti hadde også vert gøy. Jeg kan i teorien hver dag til uti neste uke engang…

  3. Grattis med kåna! Gleder meg til å treffe denne søtnosa. Lykke til med den sinte. Jeg har en liten med den hissigste utgaven stående på hylla. Korken ryker nok i høst.

    Stilig med Birken. Du ser skikkelig sporty ut på bildet. Neste år skal du ikke se vekk i fra at vi stiller sammen på start!

    God helg kobbåi!

  4. ehem….. det finnes faktisk terrengsykkelritt som har færre startende, hyggeligere atmosfære og mer spennede løype.

Kommentarer er stengt.