Dagens Quiz

To fanger sitter i fengsel innelåst i en celle. Det er et ulåst vindu høytoppe i cellen. Uansett om de står på senga eller oppå hverandre eller med andre hjelpemidler som fantes i cella så klarte de ikke å nå opp til vinduet så de kunne flykte. De bestemte seg derfor å grave en tunnel ut i frihet, men de ga opp da det tok altfor lang tid. Plutselig finner den ene fangen ut hvordan de kunne greie det allikevel. Hva var planen?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

11 kommentarer

  1. OK denne e lett!
    De hadde jo gjort noe forferdelig gale. Så livet deres hang i ein tynn tråd.
    De tok denne tråden og kastet ene enden ut vinduet, klatret opp, åpnet vinduet, klatret ut og rømmte ut i det fri…… LETT!!!!!!!

Kommentarer er stengt.