Oslo Maraton?

Jeg er kommet meg til hovedstaden, og er påmeldt til helgens løp, men er veldig i tvil om jeg skal stille på søndag. Grunnen er at jeg fikk en «smerte» i baksiden av høyre lår for to uker siden. Smerten kom gradvis, og er ikke intens. De siste to ukene har jeg trent veldig rolig, og fått god massasje og uttøyning av min naprapat. Det er vanskelig å beskrive følelsen, men den startet helt oppunder rumpen. Det har siden spredd seg til begge lår. Det gjør ikke vondt, men jeg er/blir stiv, og kjenner en ømhet hele tiden, også når jeg ikke trener.

Dette kommer nok av overtrening siden jeg trolig ikke brukte nok tid til restitusjon etter Stavanger Maraton. Jeg har lært å lytte til kroppen, og den sier nok at jeg skal roe ned, men jeg har veldig lyst på de 42 kilometrene når jeg først er i byen.

Hjelp! Hva skal jeg gjøre?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

8 kommentarer

  1. Hvordan utviklet festspillene seg? Jeg var innom og observerte kokosnøttøl og circlemasterøl men fraværet av bananøl og mopedøl ble nok merket utover kvelden.

  2. Så domt du ikje ga beskjed at du va i Oslo i helgå….eg flytta hit 2 uker siden, så du må bare je lyd neste gang!

Kommentarer er stengt.