Pensjonisthjelp

DatafrikGod dag, god dag. På jobben min, Firkant, har vi et testpanel som hjelper oss med å kvalitetssikre de nettsidene- og løsningene vi lager. Vårt mål er at nettsider skal kunne brukes av alle, og derfor er det viktig at testpanelet består av mennesker med ulik erfaring og forutsetninger. I den forbindelse søker vi en pensjonist som har tilgang til datamaskin og internett. Personen må beherske e-post og kunne lese nettsider, men utover dette kreves det ingen kunnskap. Arbeidet er foreløpig pro bono. Omfanget er 1-5 tilbakemeldinger per e-post i måneden. Omfanget i selve tilbakemeldingen er opp til testeren. Kjenner du noen som kan ha interesse av å være med på et slikt prosjekt? Da setter jeg pris på om du gir beskjed. Det er til stor hjelp for oss.

På forhånd takk!

Foto er stålet fra Vi over 60.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.