Film fra Norway Freeride Cup

Fredrik Geelmuyden:

Førstkommende søndag den 25. november kl 22:50 på TVNORGE vises dokumentarfilmen fra Norway Freeride Cup 2007, landets gjeveste frikjøringskonkurranser for bolde mannfolk og kvinner i grenene alpint, telemark og snowboard. Cupen og filmen er satt sammen på dugnad av en gjeng mennesker som tror livet bør bestå av noe mer enn kun jobb for pengenes skyld, og som trives best i hvite og bratte fjellsider med ski under bena. Dokumentarfilmen setter fokus på frikjøring som aktivitet, livsstilen, miljøet, naturen, konkurranseformen, heltene og heltinnene og ikke minst massevis av drapå-kjøring i vakker norsk natur i Hemsedal, Lofoten, Sauda, Røldal og Stryn. Så om du er en som har parkert nedoverskiene i garasjen, lufter de regelmessig, bruker de hver helg hele vinteren eller ganske enkelt synes dette høres spennende ut, JA, da er denne dokumentarfilmen noe du bør få med deg. Ta en titt på traileren.

I disse fotballbefengte tider er det sjelden vi får lurt programsjefene til å sette på denne typen norskproduserte program på TV kanalene, så en stor takk til TVNORGE. Men, kanskje vi i fellesskap kan gjør noe med det? Om du kan bistå med å spre det glade budskap om Norway Freeride Cups dokumentarfilm til mennesker og kanaler du rår over for å flytte litt på målingsbarometeret søndag kveld, kan det jo hende at vi får se mere av slikt fremover! Stay tuned on TVNORGE søndag den 25. november kl 22:50.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

Kommentarer er stengt.