Mitt liv

Der ja. En liten rapport fra Anders’ liv. Høsten har egentlig vært kjip. Fritiden min har gått til eksamenslesing. Fra onsdag til lørdag var jeg i Bergen. Anledningen var psykologieksamen som jeg tar for andre gang. Det gikk rett vest. Var uheldig med oppgavene, og i kombinasjon med jernteppe, skrivesperre og konsentrasjonsvansker ble resultatet trolig på bunnlinja. Dette betyr at jeg også neste halvår kommer til å slite meg ut for å få døgnkabalen til å gå opp. Om halvannen uke drar jeg til Bergen igjen. Min evigvarende ex. phil.-kamp skal forhåpentligvis overvinnes.

Treningsmessig går det også dårlig. I snart to måneder har jeg slitt med låret, og klarer ikke å løpe langturer. Jeg har halvert treningsmengden, og det går ut over generell trivsel, samt fysisk og psykisk overskudd. Jeg klarte heller ikke å melde meg på mitt store treningsmål, Norseman, før konkurransen var fulltegnet. Det betyr at målet er utsatt i ett år – til august 2009.

Jobbmessig går det opp og ned. Vi tjener ikke nok penger, og utgiftene stiger i takt med inntektene. Men, etter tre år har vi endelig forstått hva som skal til, og vi har satt oss realistiske mål og planer for neste år. Som alltid er vi inne i en spennede periode. Dersom alt går etter planen flytter vi til Forus første mars, og inngår et tett samarbeid med et reklamebyrå som skal satse sammen med oss.

I kåken går det derimot strålende. Vi er en god gjeng, og de få stundene jeg er hjemme er som regel preget av gode historier og latter.
Ellers har jeg tatt et oppgjør med meg selv, og kommer fremover til å bruke mer tid på de viktige tingene som venner, jenter, familie, naturopplevelser og fanteri.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

10 kommentarer

 1. Sikkert ikkje domt å bruga litt marr tid på fanteri å sånn! Alltid et nytt år å ødelegag seg me sånnder galne løp.

  Håpe me får hørra om ka du finne på her inne iallefall.

 2. det va synd med norseman.. men eg har ett spørsmål te deg! viss eg vil udnytta cardio treningå to the maks, ka slags heartrate bør eg jogga te å kor lenge

 3. Marcus: Du bør ha mengdetreningen din i sone 1 (60-75 % av maks puls). Dette kan for mange virke lett, spesielt om du løper i kupert terreng. Det er denne sonen som utvikler størrelsen av hjerteslaget, utvikler blodårene og øker kroppens evne til å brenne fett. Bruk mye tid her. Når du har godt grunnlag i sone 1 kan du variere litt med sone 2-4 (75-100 %). I alle typer trening er variasjon alfa og omega. Overrask kroppen, og ikke la noe bli en vane.

  Hvor lenge du skal jogge avhenger av hvor god tid du har, hvor god form du har og hvor lenge du gidder. På langturer (1,5-3 timer) løper jeg alltid i sone 1, men har jeg kun 40 min på kvelden kjører jeg gjerne 4 minutters intervaller i sone 2. Er det fettforbrenning som står i fokus er det enkelt og greit jo lengre, jo bedre.

  Kan anbefale deg forumet på http://kondis.no/ Her får du god hjelp til alle typer treningsspørsmål.

  Lykke til!

Kommentarer er stengt.