O jul med din glede

Det blir ikke mere jobbing på meg i år. Nå snart, før klokka har blitt ni, før menigmann og folk i det offentlige idetheletatt har kommet seg på jobb, tar jeg juleferie. Nå skal jeg ikke tibake hit på jobben før 2. januar. Det skal bli godt med litt ferie. Gleder meg til julefeiring og til å få vært litt sammen med Guro, som er hjemme fra Tsjekkia for anledningen. Det blir en liten turr til Røldal i romjula. Kanskje jeg møter kjentfolk?

Uansett, så vil jeg bare ønske alle lesere og brukere av Kaskjer en riktig god jul og et aldeles nydelig nytt år.

Ha en fredelig dag.

Julehilsen Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

  1. tror jeg så deg i dag jeg pingster… Men, vakke helt sikker så jeg turte ikke hilse;)
    Uansett, goooo juuuul!!

Kommentarer er stengt.