Romjulshilsen fra Østerrike

Tungå og Viggo ser lysetFire staute karer befinner seg nå i alpeland. For fire dager siden satt vi på Oslo S og letet etter pudder på snow-forecast.com. Resultatet var deprimerende. Mens det ramlet inn puddervarsler fra Myrkdalen og Røldal, fant vi ut at det ikke hadde vært nedbør sydover de siste to ukene. Heldigvis fikk vi alikevel på fart og kjørte to biler nedover. Etter mange mil havnet vi i Bregenz, og påfølgende morgen fartet vi opp mot Arlberg, et område med flere anlegg, blant annet St. Anton. De siste tre dagene har vi herjet i de mindre populære anleggene i dalen, og pumpet godsaker hele dagene. Til tross for manglende nedbør har det vært stabilt kaldt og lite vind. Så ja, vi fant, vi fant. Vi fant faktisk såpass at dagen i dag ble avsluttet med jubelbrøl og tårer i øyekrokene. Bratte, urørte skogsglenner med variert terreng har tilfredsstilt alle våre snøabstinenser med god margin. Hver kveld legger vi oss med store glis, vel vitende om hva morgendagen bringer.

Gutta på turReisefølge er Skubi, Viggo, Tungå og undertegnede. Vi har ikke prioritert bilder så langt på turen, men håper at det blir bedre utover. Gutta er for «annige» til den slags tidstyveri.

Alle hilser og ønsker kjente og kjære et riktig godt nyttår!

NB! I et forsøk på å holde telefonregninga nede trenger jeg ikke å motta upersonlige nyttårsmeldinger.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Heldige jekler! Sitte i nordsjøen jobber, spiser sjokolade, marsipan, kaker, pinnekjøtt, ribbe og mye mer, skulle faenmeg heller vert i alpeland med dere eller sitte her å bli feit å missunnelig:-) sånn er det når jeg er så dum å prioriterer penger fremfor pudder og gode kompiser… Godt nyttår!!!!!!

Kommentarer er stengt.