Telthjelp

I sommer skal jeg i bryllup på en øy i Nord-Trønderlag. På denne øya er det ikke husrom til gjestene, som kommer fra fjern og nær. Derfor må vi ligge i telt. Det er jo greit, men det er jo kjedelig å komme med et ordinært tunelltelt, så jeg tenkte jeg måtte finne på noe ekstra :-) Det finnes jo flere morsomme varianter, men de har som regel en ting til felles. De går på strøm, noe det er lite av på en øy i havgapet i barteland. Derfor trenger jeg hjelp. Jeg må finne det kuleste teltet.
Kravene er ikke så store, men det bør være ganske vind/vann-avstøtende, og det må ha plass til minst 2 personer.
Derfor spør jeg dere, o’ salige lesere, hvor finner jeg et kult telt?

Ha en dag under åpne sluser.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

8 kommentarer

  1. Jeg vil jo nødig være den som forstyrrer nattesøvnen til en baby-trønder, slik at pappa-trønder kommer og forgifter meg neste morgen. Tror ikke agregat er aktuelt..

  2. Legg merke til at jeg skrev bensinaggregat, de nyeste hører du jo såvidt. Det vil hvertfall ikke overdøve en snorkende pappa-trønder.

Kommentarer er stengt.