«Nixon The Player» selges

Nixon The PlayerCarlina selger denne gromklokka til høystbydende over 2000 smackaroos. Brand spanking new! Gi henne en lyd på 92203381 om du er interessert. Jysla stilige!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

14 kommentarer

 1. 500kr… Siden det ikke er kommet inn noen bud enda..
  ps, var i st moritz forrige uke, savnet kåken… bodde på jugendherberge i pontresina

 2. Uten å ville være en komplett dick mot Carlina, men kanskje en reddende engel for de som vurderer å kjøpe, så koster denne klokken 1714,– pluss frakt på deal.no («all black»-versjonen). Det er dog bestillingsvare.

  Du kan og få den ned i rundt 1500,– på amazon.com inkludert toll, moms og frakt.

  Men jysla stilige. Det er den! Vurderer selv å kjøpe «Antique/Brown»-versjonen fra Amazon.com.

 3. Visste ikje om superdealen på deal.no! det va jo domt!
  Va det bra forhold i Sveits når du var der da Even?skal en tur til Sveits i februar hvor Laax, klosters, wildhaus, gruesch bla. annet står på planen!

 4. hoy, kult! Det var drit bra. Var i Silvaplana, bodde i Potresina.. HAdde tenkt å ringe deg å høre om det var no liv;) hehe..
  Du får gi lyd når dyu er nedover: Jeg skal tilbake til St moritz straks tror jeg;) Liker meg blandt Prada butikker og Rike russere, hehee..
  Hils fattern nåru snakker m han da!
  E

 5. du kan jo ikkje sella klokkå for over 2000 kr nårr folk vett korr de kan få tak i klokkå billigare e du heilt skrudde i nøttå ??????????????????????????????

 6. Ingenting har blitt avklart. Greit at du ikke viste om deal.no og amazon, men du kan jo ikke mene at du fremdeles tror du kan få 2000 for klokka??? «Det er en herre klokke! men det e jo høystbudende OVER 2000 spenn!»

 7. Seff selger jeg den ikke til 2000 spenn nå, men trodde det kom som en selvfølge!Men en på jobb ga bud i handa idag, cold cash, så den er solgt:)

Kommentarer er stengt.