Das neue Auto Pings

Auto PingKermit begynner å trekke på åra, og jeg synes det var på tide å skaffe seg en ny doning. Poloen har vært en fast følgesvenn i mange år, og jeg vet jeg kommer til å savne ham masse. Men, mitt nye framkomstmiddel er ikke noe dårligere enn Kermit. Tvert imot. Endelig blir det plass til mer enn to personer og bagasje. Endelig går det an å dra på tur uten å ta på hørselsvern før avgang. Kermit er jo en topptrimma liten fakost, så jeg kunne jo ikke gå ned i ytelse. Etter å ha tittet lenge og vel fant jeg endelig den bilen jeg hadde lyst på.  Jeg har gått til anskaffelse av en 2001 modell A4 Avant 1.8T Det ble ikke quatro i denne omgang. Kanskje neste? Jeg får bilen neste onsdag, og jeg gleder meg som en liten unge. Håper min nye bil vil gi meg like mange gode stunder som Kermit har gitt meg. Det er ikke få..

 

Ha en ny dag.

 

Ping

 

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

28 kommentarer

 1. Grattis!
  Neste stopp TS-Racing antar jeg?

  Motor HK org NM org HK tun NM tun Pris Info
  1,8T 150 HK 210 NM 195 HK 310 NM 7000 Info chip
  1,8T 150 HK 210 NM 215 HK 340 NM 17500 Info steg 3
  1,8T 150 HK 210 NM 240 HK 385 NM 42500 Info steg 4
  1,8T 150 HK 210 NM 280 HK 440 NM 105000 Info steg 5

  Men feilhjulstrekk da…

 2. Sjefs bilvalg Ping.

  Kjøpte meg selv en 05 A4 i sommer, men med diesel og quattro. Blir garantert fornøyd med det kjøpet :-)
  Gratis!

 3. btw.. trenge du skibøyler så har jeg et ekstra par liggende.
  gratis vist jeg finner nøklene

 4. Cappel: Tror ikke det blir trimming med det første. 150 får holde. (foreløpig som sagt)
  Mac: Er du stinn av gryn? 05 TD Q koster flesk og appåtil gir du bort takstativ?? Jeg tar gjerne imot :-)
  Ole Kr: Ingenting på gang, men det er bedre plass til overnatting i Audien enn i Kermit :-)

 5. kjøpte meg en brukt takboks med medfølgende stativ. så hadde jeg ett par fra før. Derfor gis bort. Du får gi en lyd når du drar til Røldal så legger jeg dem i takboksen (40000626).
  De er ikke blant de nyeste takstativene men de fungerte utmerket når jeg hadde dem på :-)

 6. grattla med ny bil Ping!
  Jeg har akkurat gått til innkjøp av en A4 S-line Quattro selv…Superfornøyd, helt rå kjøreegenskaper! …
  Audi gangbangers in roldal! :)

 7. Gralla med ny bil Ping! Hyggelig å se at du også har havnet på Audi-kjøret. Henter en A6 1.9 TDI på tirsdag. En liten tur på verksted så er det fra 130 til 180 HK. Gladsak!

 8. Ca2: Hvaslags motor har du?
  Zahl: En liten tur på vekste for meg så er det 195, men da ryker det nok godt av både fordekk, bremser og lappen..

 9. Si i fra når dere skal ha Audi-Gangbang på P-Plassen, så kommer jeg og sladder rundt dere med bimmern, ha-ha!

  Ca2: Hvilken modell? Du skulle ha kjøpt 2,5 TDI til Andre. Gikk nettopp billig.

  Ping: Seriøst, DRA OG CHIP BILEN DIN!

 10. Mod. er 2006…Joa 2.5 hadde vært fett det. men foreløpig er kontoen meget tom….:P

  Skal du sladde rundt meg med bimmeren din? hahahaha…
  Riktig, det gjenstår og se kem som sladder rundt kem trur eg;P om du vil ha en forsmak, kan du jo sjekke ut youtube..Søk på Drifting,frontweeldrive NO handbreak, så tar vi det derifra;P

 11. Jeg kommer ikke inn på youtube her jeg er nå, grunnet Røkkes sikkerhetssystem. Men du kan også søke Røldal, og lete igjennom filmene der, så finner du den nok:P

 12. Du er ikkje den einaste som må ta det tunge steget og skillest frå ein god venn.
  Eg og min gode kamerat Teddi skal også gå kvar våre vegar.
  Teddi skal få ei liv på Bodø bil. Ivertfal ei stund.
  No skal eg få meg ein ny venn.
  Ein Skoda oktavia stasjonsvogn. Navn på denne er ikkje bestemt, og vist da e nokon som har eit forslag, so kan dei senda da til gutan75@msn.com.

  Lykke til med valget.

 13. Bare så det er avklart og ingen prøver seg på dette navnet, min nye bil har blitt døpt Miss Stacy(eller Stacy blant kjennte), dette er en oppkalling etter min gamle elskede Stella. May you Rest In Pice darling(ja,vet det er med «ea»,men hun hviler ikke i fred, hun hviler i deler) .

  Håper Kermitt blir stolt storebror Pingster:)

 14. Ping: Tar med skistativet opp til helgen jeg så får du ta rennefart og presse de inn i kermitt.

  Jeg moddet min i sommer gikk fra 320nm til ca 410-420. 180HK.
  Går som ei «kule» :-)
  Anbefales.

 15. Grattis med ny kjerre. Ser bra ut! Men ikke plass til mer enn 2 pluss bagasje i polo? Noen som husker en tur hjem fra Hemsedal i polo i fjor?

 16. DOkka: Selv om jeg ikke var direkte involvert i den Polo turen, må jeg si jeg husker den meget godt..Stort mer stappa bil tror jeg ikke er kjørt på norske veier NOENSINNE :P

 17. Klart det er plass til mer enn to i en Polo. Det er plass til fem + bagasje. Men, det er ikke demed sagt at man sitter digg når man sitter fem lubbene karer + full oppakning..

Kommentarer er stengt.