Elixia?

Jeg er nå medlem ved både Elixia og SiS, men det holder med sistnevnte. Har kontrakt på Elixia frem til juni, så jeg får ikke sagt opp. Er det noen som har tenkt å melde seg inn der, eller ikke har mer bindingstid igjen? Hadde vært fint om jeg kunne fått overført abonnementet til noen andre. Gi lyd!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

6 kommentarer

  1. Dette kunne vært noe for meg. Hvilken pris har du pr mnd? Er det ett abb av typen hvor man kan trene på alle de ulike Elixia senterene?

  2. Husker ikke hvilken pris jeg har per måned, men jeg har studentrabatt. Du velger selv hvilket abonnement du går for. Ring meg på 93887300!

Kommentarer er stengt.