Full eller fyllesyk?

Radioresepsjonen tok i forrige uke opp dilemmaet «vil du alltid være full eller alltid være fyllesyk?». Samtlige i panelet var enige at dette var et dårlig dilemma siden det var så tungt på den ene siden – det er selvfølgelig mye morsommere å være full enn fyllesyk. Jeg vet ikke om jeg er enig, fordi dersom man alltid måtte vært full kunne man for eksempel ikke hatt en jobb, og man kunne ikke kjørt bil. I tillegg hadde trolig venner og familie blitt lei av å alltid se deg full. Hva sier dere? Jeg går nok for fyllesyk.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

7 kommentarer

  1. Tenk litt gjennom saken. Når du er fyllesjuk, hva er det du ønsker da? Enten å bli frisk, eller å bli full igjen. Men, når du er full, hva ønsker du da? Hvertfall ikke å bli fyllesjuk.

    Men, det fines en kur for alt, en kur for alt

  2. Det var jo ikke det jeg mente. Jeg mente bare at full er en mer behagelig tilstand enn fyllesjuk. Men, er bakfull et alternativ?

  3. Hmm, Jeg går for full. Det gjelder og finne seg en jobb som passer. Sjåfør til bilen kan man få. Så må en jo tenke på: Hvor full er full?? Joda, jo mer jeg tenker, jo enklere er valget.SKÅL!!

Kommentarer er stengt.