Øyedråper

Har oppdaget en artig ting.
Dryppet øyene mine med et eller annet. Det viser seg at etter kun kort tid så tror jeg jeg kjenner smaken av dette stoffet. Altså, kjenner smaken i munn/ halsregion.
Kan dette stemme?
Kanskje noen av leserne har lignende erfaring?
Hva med husholdningssaft via øyekroken?
De fleste kjenner vel til saft ut nesen feks.
Men her var det altså smak via tårekanalene antagligvis.

Ha en eksperimentell dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

2 kommentarer

  1. Jeg kan bekrefte følelsen. Som ung var jeg en ivrig bruker av Lomudal på vårparten, og jeg husker godt smaken av disse dråpene. Ikke fordi jeg drakk dem, men pga forbindelsen mellom øyne og nese/hals. Ørene skal vistnok også være forbundet med det samme systemet. Kan man drikke saft gjennom øret og kan ørevoks forstyrre utsikten?

  2. Dersom du står på hodet å drikker kan du få væsken til å renne ut øynene. Ekstra stiligt med brus eller juice. Helst med fruktkjøtt!

Kommentarer er stengt.