Slagord

Jeg bare tenkte jeg skulle slenge inn en post siden det var så stille her. Jeg satt og så på Sladder på Tv Norge i går og da kom Said Ali med et godt gammelt reklameslagord: «Røyker De Tidemann gleder De Demselv og Deres sidemann.»

Er det noen observante lesere som husker noen andre gode reklameslagord?

Ha en dag med skikkelig punch

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.