Skadelidende?

I dag trenger jeg litt hjelp av deg. Kan du komme med et forslag til hvilke bedrifter/bransjer som er mest skadelidende av å ha utdaterte nettsider. Skjønte du spørsmålet? For eksempel får bedrifter som er medlem av en større kjede all markedsføring gjennom kjeden. Bedrifter som leverer til faste, store kunder er heller ikke avhengig av oppdaterte nettsider. Nyhetsbransjen er trolig den som kjappest mister kunder om de ikke er oppdaterte. Hvem andre?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

8 kommentarer

  1. Alle bransjer som produserer varer hvor det rask utvikling, ofte nye modeller og stor konkurannse. Tenker spesielt på IT, mobil, elektronikk og biler. Der vil brukeren ofte sammeligne flere merker, og da må både siste nytt og neste nyhet ligge på sidene.

  2. tja turistnæringa, mer spesifisert er det vel fly selskaper sine plasser/priser/tilgjengelighet. Charter firma også!

  3. Telefonselskaper.
    Utroligt irriteranes å ikkje finne oppdaterte prislister på allslags tjenester.

  4. Takk for alle gode tips. Rådene tas til etterretning, og vil bli vurdert i en fremtidig salgsprosess!

Kommentarer er stengt.