Miljøsvinet Anders

Jeg tok klimatesten på klimaklubben.no, og fikk vite at jeg slipper ut 7051 kg CO2 pr år. Gjennomsnittlig utslipp for Klimaklubben er 6218 kg CO2 pr år. Som kakediagrammet viser er det transporten (bil og fly) som utgjør den største delen. Jeg har en jobb å gjøre!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

6 kommentarer

 1. Dine resultater

  Du slipper ut 2833 kg CO2 pr år.

  Gjennomsnittlig utslipp for Klimaklubben er 6221 kg CO2 pr år

  Fordeling av utslippene dine
  Testen utgjør ca 30% av ditt totale årlige CO2utslipp.

  Visste du at….

  De små ting nytter! Tusenvis av nordmenn står ved kjøkkenbenken og skyller, stapper, bretter og norsk gjenvinning sparer oss for klimagassutslipp tilsvarende 4 gasskraftverk!

 2. Jeg kan gjøre hva jeg vil med kildesortering og økologiske matvarer i hue or ræva. Sålenge jeg har 18 + flyreiser i året ligger jeg milevis over gjennomsnittet uansett.

 3. Det fine med gjenvinning er at folk flest bruker mengder med varmt vann for og skylle. Går vinning opp i spinningen?

 4. En skal ikke skylle kartonger eller annen matvare embalasje med varmt vann. Proteinet binder seg da til kartongen og begynne å lukte. Prøv selv.

  Ellers kjører jeg til miljøstasjonen og lar GÅ på tomang mens jeg står å knuser ukurante flasker i miljøkonteineren for glass og metall.

Kommentarer er stengt.