Verdens tak?

Jeg leker med tanken på å én dag bestige verdens høyeste fjell, Mount Everest. Per i dag mangler jeg en del forutsetninger for å legge i vei på en slik tur, men alt kan læres. Dette prosjektet har langt perspektiv, og trenger ikke å skje i løpet av de nærmeste årene. Spørsmålet mitt er, er det noen som er interessert i å vurdere å sette i gang med en slik tur? Gi meg en lyd, så kan vi ta en drøs!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

16 kommentarer

 1. Tror nok ikkje eg ska melda meg som ein interressent, men sakki så rått d hadde våre!

  Tippe du e ein av de som komme t å gjennomføra åg. Glede meg t å følga denne ideen!

 2. Enig med Smelli, men det er det høyeste målet man kan ha her i livet, og det er ikke noe feil med å ha høye mål! Det er bra å ha mål!

 3. Først vil jeg bare slå fast at jeg sitter med særdeles begrensede kunnskaper om bestigning av topper i denne kategorien. Leser dog stadig om «turiststrømmen» av guidede turer opp til ME. Hva kreves egentlig av klatreerfaring, høydetrening og form generelt for å i det hele tatt kunne vurdere å prøve seg på noe slikt?
  Typisk meg å undervurdere det hele, men det burde da være gjennomførbart for de fleste om man virkelig går inn for det med alt man har over flere år?

  For ordens skyld; Jeg blir ikke med=)

 4. Smelli: Mount Everest regnes som et vennlig fjell i forhold til f.eks. K2. Jeg har ingen planer om å gjøre noe spektakulært der oppe, men gå den tryggeste ruta osv. Så, nei, jeg tror ikke det er spesielt farlig.

  tungå: kanskje ;) Klar?

  Erling: kult. Kanskje vi skal ta diskusjonen ved neste Jovial-møte?

  Kjøtta: aner ikke, men noen mener at form ikke nødvendigvis har noe å si på hvordan man takler høyder. Hvem er du forresten?

 5. Her skjer ting fort…
  sitat anders juli 2008: «eg tror aldri eg komme til å kjøba meg fjellsko»
  ;)

Kommentarer er stengt.