Livet

Yo. Lenge siden jeg har gitt en liten status på livet. Personlig blogging er blitt litt passé. Vel, jeg bor nå på Våland, rett bak museet, sammen med Gøril, svenske Emma (som forresten kom på 4. plass i VM i ullhåndtering forrige helg), og min kjære Kristine. Anders og tre babes. Ikke dårlig. På dagtid er jeg prosjektleder i reklamebyrået ADsign, og trives svært godt med det. Firkant ble innlemmet der, og står nå som et passivt selskap.

Kroppen er ikke helt i form, så det har blitt noe begrenset med trening i det siste. Skulderen og ankelen spiller ikke på lag, så jeg er litt tafatt om dagen. Har ikke bestemt meg for om jeg skal fortsette med triatlon. Krysser fingrene for at naprapaten Lise klarer å fikse meg til snøen begynner å falle. Vet ikke hva som er i veien, men er ikke supergira på vinter. Savnet etter bratte fjellsider er ikke hva det en gang var, men det kommer seg nok. Håper ikke at det er et tegn på at jeg begynner å bli gammel.

Det var meg, hva med deg?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Det va nesten et trist innlegg. Eg håbe helle issje at du har blitt gammale. Men kan vel ha noge me at du har fått deg ei dama å bredriva tiå me så jørr at du issje har den sygaste lengselen itte å slida deg hallt ihjel me triatlon jaffal.

    Satsa på at snøiveren komme tbage i løpet av høsten! Bare vent t snøen begynne å detta!!

  2. eg telle ner på dagar no til eg e ferdig og komme heim!!!!=) siste skoledag e 14 november og eg flyr heim 10 desember. så blir det see you all i stavanger med jobb og slit fra midten av februar.

    cheerio=)

Kommentarer er stengt.