Ditt Distrikt

Telefonkatalog og lignende er jo noe jeg ikke bruker. Derfor har jeg tatt meg bryderiet det er å måtte registrere seg i håp om at det ikke skal dukke opp noe katalog i postkassen.
Men du store verden, her om dagen dukket det en katalog opp i postkassen min.
Høflig som jeg er tok jeg å sendte en mail til Eniro Norge, de som admenistrerer dette. Dette svarete de.

Hei,

Takk for din epost. Vi kan bekrefte at reservasjon mot å få Telefonkatalogen/Gule Sider er registrert i vårt system. Det benyttes uadressert distribusjon til dette oppdraget, men utdelerne har med adresserte lister med navn på de som har reservert seg. Du skulle ikke ha mottatt katalogene, dette beklager vi.

Vi setter pris på din tilbakemelding, den gir oss muligheten til å undersøke hva som har feilet slik at vi kan forbedre oss ytterligere.

Vi ber deg vennligst levere uønskede kataloger til papirgjennvinning da dette er den mest miljøvennlig måte å levere tilbake katalogene på.

Med vennlig hilsen
Eniro Norge AS

Skal bli en en glede å se om listen er oppdatert neste år.

Ha en dag med litt mindre papir enn meg.

01.12.08 Oppdatering
Det ringte en person som presenterte seg som hovedansvarlig for at jeg hadde mottatt Ditt Distrikt feilaktig. Vedkommende tilbydde seg å komme hjem å hente denne katalogen. Desverre hadde jeg gjort som jeg ble oppfordret til i mailen, nemelig å legge den i den grønne dunken. Men jeg liker initiativet til disse folkene. Håper de tar like godt vare på alle som sender de forespørsler.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

11 kommentarer

  1. Har reservert meg for ørten år siden, men den bleka ramler ned i kassen støtt og stadig. Har etterhvert funner ut at den er fantastisk bra til fyringsved. Dupp den i stearin så brenner den i evigheter :-)

  2. Håper ikke mange er som deg Ole Kristian. Jeg ble lurt på en annonnse i Ditt Distrikt til 23 tusen iår. Den skulle jo være sååå mye brukt sa selgeren….

  3. Vett ikkje ke du reklamere for eg, men med mindre det gjelde bestefarshatta eller gåstola så kan jo umuligt dette ver den plassen du når ut te flest for den summen?

  4. Smelli: Var ikke lett å finne annonsen i Ditt Distrikt. Fant den til slutt under Transport i den gule delen. Var prisen inkludert utforming av annonsen? Synes annonsen er dårlig. For mye tekst, amatørmessig typografi, lite blikkfang og mangelfull informasjon (hvorfor ikke henvisning til nettsiden slik at folk kan bli enda mer inspirert til å ta kontakt?)

Kommentarer er stengt.