Litt tall

Forrige måned hadde kaskjer.com 4141 besøk. Dette er omtrent det samme som på samme tid i fjor. I forhold til oktober er det nesten 50 % mer aktivitet. Halvparten bruker Internet Explorer. De fleste skriver inn kaskjer.com manuelt eller bruker bokmerker, mens det kommer òg en del fra Google og Daimgjengen (140 stykk faktisk). De som kommer via Google søker etter «treningsmusikk», «engelberg even ofstad», «boiroldal», «kaskjer june» og «se opp for speidere». Hehe.

Dersom noen skulle ha interesse for å få tilgang til kaskjers statistikker kan dette ordnes. Du må i så fall ha en Google-konto. Skriv i så fall en kommentar med e-postadressen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.