Arbeidsmusikk

Min forespørsel etter treningsmusikk fikk mye bra respons. Det jeg lurer på i dag er om dere har noen gode tips til arbeidsmusikk? I arbeidslivet ønsker jeg ofte å konsentrere meg maks, og da hjelper det å stenge verden ute med øretelefoner fyllt med musikk. Min erfaring er at rolig instrumental musikk fungerer, og jeg har ofte brukt klassisk, da spesielt Ludwig van Beethoven og NRK Alltid Klassisk. Hva hører du på når du skal konsentrere deg, enten på jobb eller på skolebenken?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

13 kommentarer

 1. hvis du vil ha variasjon fra det klassiske så fungerer røyksopp (det albumet med eple osv på) og moby fint for meg. en del av ministry of sound sine chill out alboum funker også

 2. Sakkas så mye tips!
  P4 er utelukket Smelli, jeg heller til P3.
  Ole Kr: det er ikke så lett å ha fokus på oppgavene når jeg bli avbrutt av mas rundt meg.
  Roy: takk for tips, det har gått MYE i last.fm de siste dagene!
  Kjøtta: Zimmer funker bra!
  Carina: skal sjekke Ministry of Sound. Kommet deg til Stavanger forresten?
  vallak: Philter tror jeg kan funke.
  Jenna: Creed er totalt utelukket!
  Hein: rått!
  Frank: jeg og hører mye på sint musikk om dagen. Funker!

Kommentarer er stengt.