Alagna, Italia

Sevillatoppen i AlagnaRomjulspudder med god base er en sjelden opplevelse. De siste årene har jeg tilbrakt romjulene i alpene, men aldri opplevd slik brettglede som forrige uke. Viggo har kjøpt seg en superkul bobil som tok oss til Alagna på knappe 30 timer. 20 av timene lå jeg i sengen bak og snorket. En særdeles behagelig tur. Myri og Skubi var òg med på herlighetene, og når vi nådde destinasjonen traff vi Are og Kamikza i Ares nyinnkjøpte Transit. Lange dager og heftige snøforhold ga en knallstart på det nye året. Det ble mye kjøring, og lite fokus på fest og foto – derfor er bilderesultatet noe smalt. Men, dere får ta en titt på det vi tok. Ønsker alle et godt nyttår, og håper å se mange av dere på fjellet i vinter!

Publisert
Kategorisert som Bilder, Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

10 kommentarer

  1. At du ikke klarte ETT bilde av bilen fra utsiden er jo en skamm! Den ser jo rå ut inni, men skulle likt å sett den på utsiden :)

  2. Jeg tar poenget! Neste tur skal jeg lage en Are spesial. Det blir om en god måned, i Japan! Så tidlig du er oppe, modda.

  3. Bra det var bilder av meg, ettersom jeg var den eneste som stod på brett. Men det burde vært mer bilder av Are.

  4. Kunne ønska dårr va skreve marr :) Vett jo såvidt korr i verden dåkk har våre! Såg syykt nice ut på bildene, å eg slenge meg me gjengen å vil se bilder av camperen fra udsiå!

  5. Vi kan jo ikke skrive hvor vi har vært, det må være hemmelig. Alagna er ikke et ordentlig sted men bare noe vi fant på for å forvirre sporhunder.

Kommentarer er stengt.