Rusutsu, Japan

Det kommer seg i Japan. Befinner oss nå i Rusutsu, en liten skidestinasjon på nordøya Hokkaido. Reisefølge er Are, Viggo, Modda, Ruben, Frode og meg. Kjøringen har vært variert, men stort sett over middels. Det snør nå, og er meldt påfyll fremover. Dagen i dag har vært upåklagelig. 30 cm fjærlette godsaker, og skogskjøring i verdensklasse. Modda havnet i dag i kamp med et bjørketre, og sitter nå å døyver smerten med japansk pils. Én av de store opplevelsene har vært japanske toaletter. Med et panel på din høyrehånd kan du stille inn ønsket varme på dosete, og stille inn stråle for anus eller skrukk (med ønsket temperatur og trykk). Altså, du driter svært behagelig, og etterpå rengjør dassen de stedene der sola ikke skinner. Spesielt for Ruben og meg var dette en fantastisk opplevelse.

Bildene er foreløpig ubehandlet.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

16 kommentarer

 1. Fett….

  Nå har vi 15-20cm nysnø i Stavanger også, men sannsynligvis ikke samme kvalitet som dette!
  Kanon stillige bilder.

 2. Koonge lesing! Utrolig kjipt å kvesta ankelen, men satse på at litt japansk øl jørr jobben! Rått bilde av modda i treet!!

  Kos dåkk vidare!!

 3. Dere er heldige med forholdene må jeg si. Goe bilder. Skal dere til Hakuba? Syke fjell super lett tilgjengelig.

 4. Håper du så kommentaren på ff. Vil påstå at Hakuba er et par hakk farligere en de fleste andre skiområder. Skredfaren må dere vurdere selv, selvom det er lurt å få med seg skredvarslet på morningsen. Men ikke ta de lange turene med ravine-exit før dere har sjekka at forholdene er gode og tenk nøye over temperatur og om det er soleksponerte heng over der dere befinner dere. Sola tar som faen og kjøring i sørvendte hellinger utgår med mindre det er veldig unormalt kaldt. Peace and love, ride hard!

 5. Avaranche danger! http://www.actjapan.org/ klikk på linken under actnews,(står noe å blinker gult der på japansk) Så kommer du inn på en side der du må svare YES på at du godtar at varselet ikke er 100 % så kommer du inn på siden der en canader analyserer skredfaren. Det er samme karen som holder skredkurs der nede, har sikkert bodd i Hakuba i 10 år. Kor bor dokke?

 6. Takk for tips! Har sett kommentaren din. Roys: informativ side, takk! Vi bor paa Cedar House, rett nedi gaten for der dere bodde.

 7. Hei aa hopp gutter! Hores ut som dere skamkoser dere! Kjenner jeg blir litt missunelig, men stiller sterkere paa neste aars tur! Her er det skolegang og skamvarmt, surfingen er forelopig saa som saa her i Perth pga lavsesomg om sommeren, men bra surf innen 3-4 timers kjoring sorover. Kjopt oss kassebil, snekra seng og vert paa et par roadtrips allerede.
  Ski ya later

 8. Skubi: mildt og kjip snoe. Har ikke hatt sikt, saa har ikke faatt sett paa omraadet. Drar til Tokyo i dag. Gi oss gjerne tips til hva vi boer finne paa der.
  Myri: kult! hils Vera!

 9. Kjipt å høre! men men.. det er jo bare fjell ;). Are er minst like kjent i tokyo som meg men jeg anbefaler fishmarket på det sterkeste. Dra dit tidlig på morgenen, sjekk ut atmosfæren spis så mye sushi dere orker. Latterlig fersk sushi og mange restauranter å velge mellom. Da får dere oppleve det latterlige morgenrushet på t-banen også, kosta meg flyet hjem men en kul opplevelse allikevel. Og så må dere få med dere Shinjuku. Gå på Yodobashi electronics, spis Ramen og drikk øl i kvartalene rundt togstasjonen, sjekk ut skyskraperområdet rundt Metropolitan Gov. bygningene og ta en biff eller en drink eller bare sjekk ut atmosfæren og utsikten på Park Hyatt hotel. Å gå rundt i det området er som å være med i bladerunner eller noe. Ellers er Shibuya et must og Ginza og Roppongi er også vært et besøk. Drit i Electronic City. Få Are til å guide dere til Crocs sjappa og de andre konseptbutikkene i Omote-Sando og Harajuku hvis dere vil brenne Yen. Er det bra vær så dra til en park og sjekk ut et tempel eller noe, det fikk ikke jeg gjort.

Kommentarer er stengt.