Daimgjengen versus Kaskjer!

Ok, nå er det krig! Forrige uke ble jeg oppringt av Erlend i Daimgjengen som kalte meg tjukkebollafeiten, og lurte på om jeg var klar for en utfordring – Birkebeinerløpet. Etter en kjapp titt på løypeprofilen så jeg at det nesten bare er nedoverbakke, og hvor vanskelig kan det være?! Utfordringen ble tatt på strak arm, og påmeldingen var et faktum. Erlend kunne fortelle at Daimgjengen stiller mannsterke, med Faugstad òg på start. I tillegg går ryktene om at Geggi også skal være med, og han er jo, om ikke offisiell, så uoffisiell medlem av gjengen. Så, 3 mot 1. Jeg trenger hjelp!

På søndag traff jeg Erling, og han ville også utfordre meg, i Stavanger Maraton. – Den er god, svarte jeg selvsikkert. Også her surrer ryktene om at Geggi er klar, og Frank har også meldt sin interesse. 3 mot 1, jeg trenger hjelp!

Så nå må vel jeg gi en utfordring og to tilbake. Er det noen daimere som skal begi seg ut på Garborgriket Rundt, Nordsjørittet eller Birkebeinerrittet? Jeg er hvertfall klar!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

26 kommentarer

 1. Eg tror eg og ska ver me på Stavanger Maraton. Halvmaraton riktignok.. 4 mot 1 :-)

 2. Du får kontakte Nils Berge, hvis han skal løpe kan jo han løfte «lag» tiden litt tipper jeg :). Hvis det er en lag konkuranse dere skal kjøre.(?)

 3. Jeg stiller til start på Nordsjørittet! Grillen er varm når du kommer i mål.

 4. Mange av ryktene om meg stemme nok. Eg e litt usikker på maraton med tanke på å ødelegga kroppen, men en avgjørelse blir tatt om ikkje lenge. Dvs at viss Erling springe. blir d vanskele å sei nei.
  Eg stille selvfølgelig på nordsjørittet. Pulje 18.

 5. Faugi: kuli!
  Ruben: han er allerede kontaktet :)
  Frank og Geggi: KONGE! Vet ikke hvilken pulje jeg er i. Hvor ser man det?

  Ellers var det ganske teit å utfordre folk i tre ritt som det ikke lengre er mulig å melde seg på :)

 6. Hvis det passer inn i planene mine, så er jeg også med på Birkebeinerløpet. Jeg er en kløpper i nedoverbakke!

  Hvis noen har en plass til meg på Nordsjørittet, så er jeg med på det.

 7. Eg og e påmeldte te Nordsjørittet. Må skaffa meg sykkel, og har våre på tri spinning tima siden nyttår. Sykle me min bror Lars.

 8. Dæven, ka e d forr ein gjeng me O2-snappara mIRC-hovedstaden sandnes har klart å avla fram? =) Je meg nogen litt lengre bein, bedre hjerte- og lungefunksjon så ska eg eiga dåkke alle, men det bler nok fysst t neste år ! =) Lykke t alle samen!

 9. geggi: står ikke hvilken pulje jeg er i, men det er sikkert fordi seedingpuljene ikke er klare enda.

 10. 29. August.. Jeg er med på stavanger maraton også! Ser ut som jeg fremdeles har tid til å kvitte meg med litt Taco McBell og andre amerikanske vaner før den tid.

 11. Geggi: Kult, meg og Lars og e i pulje 18. Ser for meg at du me tømmer-lårå dine har fått luga på meg i det me passere Eigersund tobakk & drivstoff.

 12. Jeg er nå skadet, og kan ikke være med på mer i år. Så ikke Frank og Erling på resultatlisten på Stavanger Maraton, hvor ble dere av?

 13. Erling har vel vondt i bena sine siden generalprøven enda, og jeg var/er offshore ;-)
  Spørs om sommeren ikke tok sin toll på formen uansett!

Kommentarer er stengt.