Spikermatte

Kjøpte meg en spikermatte her om dagen. Denne har i overkant av 6000 pigger. De minner helst om slike pigger du har under golfskoen, de du kan bytte ut. Bare at de er i hardplast. Er litt ubehagelig å ligge på i starten men blir greit etter hvert. Det skal være godt for muskel og ryggplager. Det kiler litt i beina når en står på disse piggene. Som det sto i åtleiingen så burde det fungere som soneterapi. Med alle disse piggene så er det sjanse for å treffe et punkt eller to som er bra for noe.

Ha en smertefri dag folkens.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

4 kommentarer

  1. StianS, er en slik en ja. Har vel sitt utspring i yoga for en tid tilbake siden.

Kommentarer er stengt.