Jovial longboard

Jovial LongboardbutikkMine venner Erling, Mauri og Henning Lura har startet longboardbutikken Jovial. De siste månedene har herremennene jobbet dag og natt med design, innkjøp, salg, programmering og lagerbygging for å pushe longboardutstyr til det norske folk. Jeg vil gratulere guttene med et veldig gjennomført konsept som jeg har stor tro på. Nettsidene er pene og brukervennlige, utstyret virker til å være av høy kvalitet, servicen er nok upåklagelig, og prisene er ikke ille. Har du planer om å skaffe deg en fjøl til sommeren er det bare å fyre i gang en bestilling. Longboard er kommet for å bli, og mitt er daglig i bruk om sommeren.

Lykke til videre!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

4 kommentarer

  1. Jovial crewet gjorde en kjempe jobb sist helg på Gilja! Konge session!!! Filmen er laget av Jarle aka Jalla. Sess på veko :-)

Kommentarer er stengt.