Am Autobahn und so weiter

Sommerferien er over oss, og Pings Sommerturné 2009 ble litt anderledes enn den har vært tidligere år. I år gikk turen til Tsjekkia for å hente Guros pikkpakk. Vi startet reisen med et cruise til Kiel, og derfra gikk turen videre til Berlin. For en fantastisk by! Der ble vi i to dager før turen gikk videre til Tropical Island, et gigantisk innendørs badeland. Det hadde sikkert vært en tipp topp opplevelse om vi var 12-13 år.
Etter en kort tur innom Hradec Kralowe, der Guro har studert, gikk turen til Praha. Det var tid for Graduation. Endelig skulle Guro få diplomet sitt som hun har slitt for i 6 lange år. Jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg var ganske stolt der jeg satt på den litt harde benken og så kjæresten få diplomet sitt og bli omtalt som Doctor of Medicine. Etterpå var det selvfølgelig en heidundranes fest :-)
Etter 3 dager i Praha gikk turen videre til Chesky Krumlow, en koselig liten by like ved grensen til Østerike. Eget bryggeri hadde de også.. Så bar det videre tilbake til Hradec Kralowe for å plukke opp pikkpakket. Med bilen full av lærebøker, sko, vesker, kjoler og billig Tsjekkisk krystall satte vi atter kursen mot Kiel og et avsluttende cruise.
En litt anderledes turné i år, men ikke noe dårligere av den grunn. Heller omvendt. Lenger enn vanlig ble den hvertfall. Gps’en viste 2880 km.

Ha en fortsatt avslappet dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.