Lillehammer sykehus

Knall. Hofta utav ledd. Ellers alt vel.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

13 kommentarer

 1. Bad Luck!
  Du er den andre jeg kjenner som får til dette i sommer. Han første sto helt rolig og avslappet på Juvass når han traff en kul med ene skia. Ganske rart for dette skjer jo vanligvis bare damer over 80 år!

  Ser deg vel neppe på Birken, men du er nok fit for fight før snøen kommmer, god bedring!

 2. Litt mye oppspart testosteron etter en uke på cruise i middelhavet med gamle kåner?:-)
  God bedring kompis!

 3. Takk takk :) Jeg var i Hafjell i løypen «Roller Coaster» og landet på kanten av landingen på et hopp, og havnet ned en skråning og i et tre. Ganske ubehagelig der og da, men det går greit nå. Skal slappe av i 8 uker nå.

  Ole: Jepp, typisk.

  Cappel: ja, det er bare bikkjer og gamle damer som normalt klarer slikt :) Du får kjøre hardt i Birken, jeg solgte plassen min i dag.

  Helge: jepp, det bygget seg opp en del kan du si! Takk.

  Dokka: Faktisk kjempestandard på sykehusbabesa!

 4. Den er lei din raaskalle… Eg stikk innom dersom du blir pa Lillehammer utover hausten.. God bedring

 5. Leie! Kossen fekk di hoftå på plass? Måtte du venta på morfin? Elle nekta du sprøyter denne gangen åg? =) God bedring!

 6. Jeg fikk morfin, men takket nei til narkose. Det ble full narkose også ettersom de ikke kunne ha noen muskelspenninger når de dro den på plass. Måtte visstnok en del mann til for å fikse biffen :)

Kommentarer er stengt.