5 år

20031115dokkebakken01

5 år er gått siden Henning forsvant. Mange minner blir vekket når jeg i dag leser nyheter som Mann (28) omkom på Gullfjellet og Mann (28) brøt turløp – funnet omkommet. Det lunefulle Gullfjellet har krevd nok et liv.

28. august 2004. Dagen som forandret alt. Jeg står på et kjøkken på en liten hytte i Gudvangen og snakker i telefonen. Henning er savnet på fjellet, og jeg klamrer meg til et intenst håp om at han blir funnet – i live. Håpet henger i en syltynn tråd, og en ny telefonsamtale forteller meg den surrealistiske nyheten – Henning er borte.

Jeg blir aldri den samme.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

  1. Denne gangen kan ikke arrangøren hevde sin uskyld. Etter våre uttalelser og rapporten fra Statens sikrings- og beredsskapstjeneste burde arrangøren lært og ikke gjort samme feil om igjen. Det var bare kjempetrist å høre om en ny ulykke. Monica og Rene

Kommentarer er stengt.