Treg evulusjon?

Her om dagen bet jeg meg i kinnet når jeg spiste. Dette er noe som medfører en hevelse i mangen tilfeller. I munnhulen er dette en utrolig dårlig funksjon. Det resulterte i gjentagende bitt. Et forkjølelsesår har samme virkning. Vil vel si at den som konstruerte kroppen ikke gjore grundig nok arbeid her. Andre funksjoner som burde oppdateres er feks blindtarm, halebein, kroppshår mm. Trenger man negler? Regner med at det er mangen andre ting vi strengt tatt ikke har bruk for også.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

3 kommentarer

  1. Kroppshår skulle en gjerne vært foruten. Men, negler er vel en del av finmotorikken? Og greie å ha til å gripe om noe, forsvare seg selv osv. Negler trenger man! Hilsen en kvinne:)

Kommentarer er stengt.