Minnetavle

Tidlig i høst var jeg oppe ved Markskilsfossen på Gulfjellet, stedet der Henning mistet livet sitt i 2004. Rett ved ulykkesstedet er det satt opp en fin tavle til minne om Henning og Eirik Hjertnes Bratland. Hadde ikke kamera med meg på turen, men oppfordrer de som er i området til å besøke stedet. Jeg forklarer gjerne hvor det er. Tavlen er rett ved Hennings Amnesty-t-skjorte som jeg la der i 2005. T-skjorten som den gang var sort, har overlevd mye vær og vind, og nærmer seg nå hvit i fargen. Den er kun festet med noen steiner, og det er uforståelig hvordan den fortsatt ligger der.

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Jeg tar gjerne en tur Anders! Kanskje med deg til våren? Fint at det har kommet opp en minnetavle og kult at t-skjorta holder stand.

Kommentarer er stengt.