Tedilla

Det er høyt te-fokus på jobb om dagen. Jeg har virkelig forstått at det ikke kun finnes Earl Grey der ute. Nå kjøper jeg te på Sunkost fra produsenten Yogi. Sweet Chili og Licorice er så langt favoritter.

Hvor mange voksenpoeng får jeg av dette?

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

17 kommentarer

  1. Syns mest du får voksenpoeng av kaffe. Te kvalifiserer mer til frøkenpoeng. Men da er dette bare min mening. Ta deg ei øl

  2. Støtter te-bruken din. Du kan også prøve Vata-te fra helsekost. Personlig kutter jeg opp 3-4 skiver fersk ingefær og putter på en termos med kokende vann. Og vips, så har jeg en skikkelig god te til jobb. Billig er det og.

  3. Det viktigste hjelpemiddelet tilo en tedrikker er vannkoker med termometer eller temperaturregulering. De fleste teer kan brygges med vann rundt 70 grader i 30 sek til 1.5 min. At folk flest drikker kokende te som er besk som faen er et merkelig faktum. Nordmenn og mat/drikke blir liksom aldri en god match. Forøvrig er jeg enig med Lovie i at te gir masse frøkenpoeng, spesielt Yogi-te fra helsekosten. Haha!

  4. Tror de har Supreme Roastworks-kaffe på sjokoladepiken og da har de sikkert te fra Rare Tea Co. og, ettersom SRW distribuerer det i norge. Det er saker tror jeg.

  5. Det er masse god te å spore hos Kaffe og Te huset eller hva det heter. Ligger i gaten bak Jærendykkesenter.

  6. Anders, prøv opphakket ingefærrot med litt sitron og honning, snop! skal funke bra mot forkjølelse også.

    Ellers støtter jeg oppunder Ole Kristians tips, Kaffehuset har alt mulig av te i løsvekt, pluss at det er en kul liten butikk! Er du heldig så treffer du hun gamle dama som driver den, hu har peiling!

    Personlig vil jeg utfordre deg til å prøve kaffeverden også, mye godt! Stavanger kaffebrenneri selger nybrente bønner rett til forbruker, billig og ferskt! :)

Kommentarer er stengt.