Skrøyt?

Dersom du leser siste nummer av Fri Flyt får du kanskje med deg at undertegnede har rekord opp «Folkerenna» i Røldal (eller «Finalen» som vi liker å si). Dette stemmer selvfølgelig ikke, og jeg håper ikke jeg har løyet på meg en slik rekord noen gang. I vår krets er det nok Viggolainen som er den kjappeste opp Finalen, og jeg er nok gode fem minutter bak.

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

9 kommentarer

  1. All PR er god PR, så lenge det ikke er negative og nedsettende kommentarer om karakter hehe. Du får bare leve med at det er flere hundre kidz som leser artikkelen og vil bli akkurat som deg.

  2. Hva skal jeg si, mellom 20 og 40 minutter? Det er litt vanskelig å snakke om rekord når det ikke er et fast startpunkt.

  3. Hvis man tar tiden fra bånn av renna så må det gå an å komme ned rundt 15 min? Med god bootpack og gode forhold. Den første bakken før renna er det tyngste og kjipeste partiet syns jeg og det bør ikke telle ettersom det er nedover igjen før renna begynner og det heller ikke er gitt at man starter der. Jeg gikk på ca 20min første gang med pause halvveis, men med en helvetes medvind i toppen som sikkert sparte meg for 4-5min. Tipper Tåmmi og Viggo med fler klarer den på 14-15min hvis de går inn for det.

Kommentarer er stengt.