Flash vs. Apple

Halleluja! Jeg har akkurat lest gjennom Steve Jobs’ tanker om Flash, og jeg må si meg 100 % enig i alle hans poenger. Mitt hjerte og mitt hode sier at alle er tjent med å bruke åpne standarder som HTML (5), CSS og JavaScript, og jeg håper med dette at Flash sakte men sikkert dør ut. Dette har vært mange nerders mening i flere år, men etter Steves offisielle tanker er det lettere å skrike høyt om. Apple har revolusjonert måten å navigere på med iPod, iPhone og iPad og denne utviklingen må ikke begrenses!

Nå skal det sies at selv om jeg bruker Apple-produkter er jeg skeptisk til Apples økende markedsandeler, proprietære produkter og den informasjonssensuren som har oppstått med strenge restriksjoner på hvilke programmer som slipper gjennom nåløyet i App Store.

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.