Løping med FiveFingers, dag 3

Etter dag 2 skrev jeg at jeg ikke merket noe spesielt til slitne legger, men det gjorde jeg visst alikevel. Det er ikke tvil om at dette fottøyet aktiverer noen muskler som normalt holder seg i ro. Det kjennes alikevel godt. I går løp vi intervaller i kulekjøringsbakken på Lillehammer, en 30 grader bratt sattan på 100 høydemeter. Bakken består av gress, grus, jord og stein. Det virker helt naturlig å ha skoene på seg nå, og underlagene har så langt ikke vært noe problem. Min modell, Bikila, er spesielt laget for løping, så sålen er litt tykkere enn andre modeller, for eksempel bestselgeren KSO.

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.