Anders + Sogndal = sant

Anders i Sogndal
En fin novemberdag i Sogndal. Året er 2004.

Om to uker snur jeg opp-ned på livet mitt. Jeg pakker sekken, og flytter til Sogndal! Her skal jeg leve tettere på naturen og jobbe i Gasta design & kommunikasjon. Vinteren er i anmarsj, og det begynner å rikke i brettfoten. Kjører opp søndag 31. oktober, og flytter rett inn i en usett leilighet. Mandag 1. november stiller jeg med friskt mot i ny jobb med ukjente medarbeidere. Nå er det to uker med intense forberedelser, som består i å lese meg opp på Sogndals fotballhistorie og spise mye syltetøy. Dersom du er sulten på å kjøre de samme fjellsidene du så i Side by Side er du hjertelig velkommen i vinter!

Spennende!

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

12 kommentarer

 1. Omatte du skulle være med som frivillig på Julaften. Har tatt kontakt med kirkens bymisjon og lurte på om jeg skulle melde deg på også?
  Hadde vært kjekkt om du også ble m !!

  BTW-Misunnelig på at du skal bo et sted m konstant tilgang på snø….

 2. Are & Anonym aka Mexi- kan ikkje dokker og ver m ?

  Eg har ikkje lyst t å gå aleina .. får helt nois av det, tenk om de forvente at m skal steke vafler eller noe annet avang.. ….
  Eg har ikke telefon forresten, så jeg tenkte at dette var en grei plass å gi beskjed + at eg – (veldig naivt men)– tenkte at dere kanskje leste det og skrev- eg og vil! osv….

 3. Har sykt lyst, eg ska gå i fakkeltog mot krig etter at eg har godt tur med hunden til den gamle syke naboen den dagen. Men kan se om eg ikkje får pressa det inn mellom skypeavtalen med fadderbarnet mitt og innsamlingsaksjonen til syke babyelefanter i afrika. Eg sitte her med regnskapet etter OD dagen akkurat nå, så du kan godt sei at eg har det travelt. Men me kan jo snakkes om det når me treffes. Hvis ikkje i ukå, så blir det røldal i helgen. koz

 4. Are: eg ler meg faen ihjel!

  Camz: ikke umulig. Litt skeptisk til å delta på noen i kristen regi, men det høres unektelig ut som et bra tiltak. Ringer deg.

Kommentarer er stengt.