Facebook, bedre sent enn aldri

Da var jeg her. Fjesboka. Etter fire år uten kaster jeg meg nå inn i faenskapet. Hvorfor nå?

  • Facebook er et fantastisk verktøy for å arrangere sammenkomster. Å bruke regneark og e-postlister til å kommunisere med deltakere og potensielle deltake til min bursdag nå i helgen har vært unødvendig tidkrevende, og mitt tidligere argument med at Facebook tar tid har begynt å slå sprekker. Det har dessverre vært slik at oversikten min ikke har vært komplett, og mange gode venner har ikke fått invitasjon av meg. Dette skyldes også at mine e-poster har havnet i filter for søppelpost.
  • Jeg er flyttet til Sogndal, og anser behovet for å beholde kontakt med mine nettverk som høyere nå enn før.
  • Facebook blir en større del av jobben min. Selv om jeg har god kunnskap om Facebook som markedsføringskanal og konsept, vil jeg ved å selv være aktiv få en bedre forståelse av bruk og muligheter.
  • Jeg ser på Facebook som en god kanal til å profilere min egen blogg.
  • I sommer fikk jeg en venneforespørsel fra en viktig person i livet mitt som jeg ikke har hatt kontakt med på mange år. Det vil ikke være naturlig for meg å ringe ham, og det er trist dersom min stahet ødelegger hans ønske om kontakt.

Så, vil du være min venn? facebook.com/aeslettebo

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

5 kommentarer

  1. Nå leste eg pinadø mg innlegget ditt ein gang t, å eg klikke snart. Gidde du ta vekk di der dustete argumentene å heller bare skriva: Facebook e drid, men alle andre jørr d, så derfor jørr eg d åg!! ?

Kommentarer er stengt.