Sesongstart på Frudalshesten

Endelig! I dag kom vi oss ut og opp. 20 minutters kjøretur fra Sogndal parkerte vi ved Frudalstunellen og tok på oss ski og splittbrett. Fem mennesker fra fem forskjellige kanter av Norge, men med samme interesse – topptur vinterstid. Det er lite snø, men brukbar base og tidvis god konsistens. Frudalshesten ligger på rett over 1500 meter, og gav oss en god oversikt over lekeparken rundt oss. Mitt øye ble flere ganger festet til Skjerdingane, fjellet på andre siden av Frudalen. Tar jeg ikke helt feil er dette fjellet brukt flere ganger i filmsammenheng, hvertfall i Kong Vinter-produksjonene, men kanskje også i Fields siste verk, Side by Side. Her blir det mye gøy i vinter!

Dessverre er ikke kroppen helt på lag om dagen. Det skranter i legger, kne, skuldre, hofte og albue. Kjøregleden ble ikke optimal, men jeg jobbet ivrig med å holde på smilet hele dagen :) Det kan derfor bli en stund til neste dag i fjellet.

Forholdene for forsidebilder var kanskje ikke til stede, men her får dere et lite inntrykk av snø og fjell.

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.