Billig, bærbar PC selges

Denne herligheten er en Toshiba Satellite med hele 15 tommers skjerm. Med Microsoft Windows XP Home Edition installert. Medfølger ikke installasjons-CD. Mobile Intel Pentium 4, 3,06 GHz. 496 MB RAM. 15″ skjerm. 37 GB lagringskapasitet. Batteriet er dårlig, så den trenger strøm hele tiden. Trådløs mus og trådløst nettverkskort medfølger, men vet ikke om nettverkskortet fungerer 100 %.

I 2011 er ikke akkurat dette et råskinn, men en PC som fungerer og kanskje passer minsten i familien til å lære seg nerdeverdenen. Aner ikke hvor mye jeg kan få for denne, men sleng inn et bud, så får du den nok.

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.