Erik Lundström (1977-2011)

Erik Lundström
Erik i en nydelig baklengs salto i Shemshak, Iran (2004)

Jeg fikk den store gleden av å bli kjent med Erik på en utrolig fin skiferie i Iran vinteren 2004. Den blide og imøtekommende «Svensken» var lett å like, umulig å mislike. Hans sterke engasjement i sporten vår gjorde at våre veier ofte møttes, nå sist i Volda forrige helg.

Vi to har slitt med mange av de samme skadene, og det var godt å ha noen å dele utfordringene med. Det norske- og svenske frikjøringsmiljøet er i stor sorg over å ha mistet den gladeste og mest dedikerte skikjøreren vi har møtt.

Mine tanker går til familien Lundström. Takk for fine minner og store smil!

Jeg har òg skrevet noen ord på vegne av Norway Freeride.

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.